جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۱ آذر ۹, پنجشنبه

در پی حمله به سفارت ایران در برلین ، پرچم سفارت جمهوری اسلامی ایران پایین کشیده شد

بنا به گزارش روزنامه آلمانی زبان تاگس اشپیگل امروز ساعت سه بعد ظهر روز چهار شنبه به سفارت جمهوری اسلامی واقع در برلین حمله شد و پناهجویان مخالف

حکومت اسلامی توانستند وارد حیات سفارت بشوند و به دیوار های سفارتخانه رنگ پاشیدند و از همه مهمتر اینکه پرچم جمهوری اسلامی را پایین کشیدند.
«به گزارش وبسایت "تاگس اشپیگل"، حدود ساعت سه بعد از ظهر به وقت اروپای مرکزی امروز عده ای از "پناهجویان"با حمله به سفارت ایران در خیابان "پودبیلسکی" واقع در بخش "داهلم"، پرچم جمهوری اسلامی را پایین کشیده و به دیوارهای سفارت رنگ پاشیدند. سخنگوی پلیس این حمله را تأیید کرده است. طبق این گزارش، در سفارت ایران کسی برای اعلام موضع در دسترس نبوده است. حمله کنندگان، اقدام خود را اقدامی سیاسی و اعتراضی اعلام کردند. آنها طی فراخوانی اینترنتی خواستار حمایت برای اشغال سفارت شده و همچنین خواستار آزادی زندانیان سیاسی شده بودند». خبر رسیده است که پلیس دیر به محل حادثه رسید و کسی دستگیر نشده است. پناهندگان بدینوسیله خواستند که این اقدامشان به عنوان اعتراض سیاسی شناخته شود.حتا از ماموران سفارتخانه کسی حاضر به پاسخگویی و یا شرکت در یک مصاحبه نشده است. این یک اقدام اعتراضی از سوی پناهجویان مخالف رژیم اسلامی شناخته میشود و این افراد خواستار آزادی زندانیان سیاسی در ایران شده اند.
ولی بنا به گزارشهائی دیگر اعلام شده بود که 10 نفر از معترضان دستگیر شدند که صبح امروز همگی آنها آزاد گردیدند.
گفته میشود که اکثریت افراد مهاجران و پناهجویان سیاسی بوده اند و تعدادی آلمانی تبار هم در بین معترضان دیده میشد که در حمایت از زندانیان سیاسی در بند حکومت فاشیستی ایران اقدام به اینکار و پائین کشیدن پرچم ایران و سوزاندن آن کردند.
مرکز اطلاع رسانی جبهه دمکراتیک مردمی احواز

۱۳۹۱ آذر ۸, چهارشنبه

برای جلوگیری ازورشکستگی کامل مالی رژیم اسد

روسیه 240 تن اسکناس چاپ شده به دمشق ارسال کرد

دبی-العربیه .نت فارسی

پس از شدت گرفتن بحران در سوریه براثر اعتراضات گسترده مردم این
کشور دولت روسیه به منظور کمک به رژیم اسد در برابر فشارهای بین المللی، بیش از 240 تن اسکناس چاپ شده به سوریه تحویل داده است.

این اسکناس ها با هدف جلوگیری از متلاشی شدن اقتصاد سوریه و همچنین پرداخت دستمزد عقب افتاده ارتش که از سال 2011 با مردم این کشور در حال جنگ است ، چاپ و ارسال شده است.


روزنامه بریتانیایی "تایمز" در این باره نوشت:" رفت و آمد مسولان دو کشور و حرکت پروازهای دمشق- مسکو پس از آغاز اعتراضات مردمی سوریه نشان می دهد که بزرگترین حامی رژیم اسد ، دولت روسیه است و در واقع مسکو دراین زمینه از حامی اصلی آن یعنی ایران نیز پیشی گرفته است."


پس ازاینکه اتحادیه اروپا تحریم های مالی علیه رژیم بشار اسد اعمال کرد روسیه به چاپ این اسکناس ها مبادرت ورزید.


مسکو همچنین با تحریم مالی علیه دمشق مخالفت کرده و به نقل و انتقال پول مانند تهیه ارز خارجی برای رژیم سوریه عمل کرده است.


اتحادیه اروپا از تاریخ 18 ژانویه 2012 اعلام کرد هرگونه فروش ، تامین یا انتقال اسکناس های جدید به سوریه به طور مستقیم یا غیر مستقیم ، ممنوع است.


روزنامه تایمز در گزارش خود می افزاید سوریه دارای یک ملیون کارمند دولتی است که با آغاز اعتراضات در این کشور ، دولت این کشور در پرداخت به موقع حقوق آنها ناتوان مانده بود اما اکنون به نظر می رسد اسکناس های روسیه این مشکل را به طور موقت حل کند.


گفتنی است که پس از آغاز اعتراضات مردم سوریه در مارس 2011 این کشور شاهد تورم شدید بوده است به طوری که ارزش ارز داخلی در برابر ارز های عمده خارجی حدود بشدت کاهش یافته است.

 

۱۳۹۱ آذر ۷, سه‌شنبه

بیانیه احمد شهید در اسلو درباره وضعیت حقوق بشر در ایران

به گزارش شبکه سی ‌ان ‌ان، احمد شهید در کنفرانس مطبوعاتی خود در ۲۲ نوامبر
(۲ آذر) در اسلو گفت: «در طول ۱۲ روز گذشته من با ده‌ها فرد ایرانی‌تبار، فعال حقوق بشر، مقامات دولتی و کارشناسان آکادمیک ملاقات و گفت‌وگو کردم.»
احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل پس از یک سفر ۱۲ روزه به آلمان، سوئد و نروژ و گفت‌وگو با شاهدان عینی و فعالان حقوق بشر، طی بیانیه‌ای در اسلو به جنبه‌‌های گوناگون نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد.
گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور وضعیت حقوق بشر در ایران  در یک کنفرانس مطبوعاتی در اسلو، پایتخت نروژبا قرائت بیانیه‌ای نظر خود را درباره وضعیت حقوق بشر در ایران ابراز کرد.
احمد شهید در آغاز بیانیه‌ی خود از دولت‌های آلمان، سوئد و نروژ قدردانی کرد و گفت که این سه کشور با تقاضای او برای اجرای "مأموریت فاکت‌‌یابی" در کشورهایشان بدون قیدوشرط موافقت کرده بودند. وی گفت که این مأموریت بسیار موفقیت‌آمیز بود و او توانسته است مجموعه‌ی ارزشمندی از اطلاعات را طی مأموریت خود در برلین، استکهلم و اسلو گردآوری کند.

وی از تمام کسانی که اطلاعات خود را، به‌ویژه کسانی که به‌عنوان شاهد عینی دست‌اول، مشاهدات خود را در رابطه با وضعیت حقوق بشر در ایران در اختیار او گذاردند، تشکر کرد.

آقای شهید تأکید کرد که وی برای سنجش میزان اعتبار و باورمندی اظهارات شواهد، معیارهای سختگیرانه‌ای در نظر گرفته است. بر پایه‌ی این سنجه‌ها، وی در این سفر به شهادت‌های قابل باوری دست یافته است که تصویری بسیار نگران‌کننده از وضعیت حقوق بشر در ایران را بازتاب می‌دهند.

افزایش نگران‌کننده‌ی شمار اعدام‌ها

احمد شهید گفت که شمار اعدام‌ها در ایران به مرز هشدارآمیزی رسیده است که طی هفته‌ها و ماه‌های گذشته سرعت‌گرفته‌اند. «بر اساس گزارش‌های موثق، چنان‌که خود دولت ایران نیز موردهای بسیاری را تأیید کرده، شمار اعدام‌ها در دو هفته‌ی گذشته دست‌کم ۳۲ مورد ولی احتمال می‌رود که ۸۱ مورد بوده باشد.»
گزارشگر ویژه سازمان ملل گفت که به‌رغم تقاضای‌‌های مکرر جامعه بین‌الملل برای توقف اعدام‌ها در ایران و ابراز نگرانی نسبت به تشکیل دادگاه‌های منصفانه علیه متهمان، فقط در ماه اکتبر سال جاری ۱۰ نفر، از جمله سعید صدیقی، اعدام شده‌اند.
وی گفت: «افزایش اعدام‌ها در ایران برای من بسیار هشداردهنده است، و من دولت ایران را یکبار دیگر فرامی‌خوانم به تعهدات بین‌المللی خود در تضمین دادگاه‌های منصفانه و توقف مجازات اعدام پایبند بماند.»
وضعیت وخیم اقلیت‌های گوناگون در ایران
آقای شهید اظهار داشت: «من نسبت به نوع رفتار با اقلیت‌های گوناگون در این کشور، که آماج اصلی سیاست‌های سرکوبگرانه حکومت ایران هستند، ابراز نگرانی می‌کنم. این فقط اقلیت‌های دینی که به‌رسمیت شناخته نمی‌شوند، مانند بهائیان و یارسان [اهل حق] نیستند، بلکه گروه‌های به‌رسیمت شناخته‌شده‌ای مانند جماعت‌های دینی مسیحیان و جماعت‌های معینی از مسلمانان سنی نیز هدف فشارهای فزاینده قرار دارند. من همچنین به‌شدت نگران اقلیت‌های قومی، ازجمله بلوچ‌ها، کردها، عرب‌های اهوازی، ترکمن‌ها و مردم آذربایجانی هستم که محرومیت‌آنها، در کنار سرکوب‌های سیاسی، با فشارهای زبانی و فرهنگی نیز توأم است.»
فشار شدید دولت ایران بر فعالان حقوق بشر
احمد شهید در بخش دیگری از بیانیه‌ای خود گفت: «دولت ایران به آزار، دستگیری و زندانی‌کردن مدافعان حقوق بشر، که گاه خود حقوقدان هستند، همچنان ادامه می‌دهد، و نگرانی جدی در مورد استقلال حقوقدانان و نیز استقلال قوه قضائیه برانگیخته است. در حالی‌که من از آزادی کشیش یوسف ندرخانی در ماه سپتامبر خشنود گشتم، ولی تأسف خوردم که چند روز پس از آن مقامات ایران وکیل‌مدافع او، محمدعلی دادخواه را احضار کردند و او را به اتهامات واهی به زندان افکندند. خانم نسرین ستوده، دیگر حقوقدان و مدافع حقوق بشر هم‌اکنون زندانی است که به دلیل رفتار مقامات با خانواده‌اش در اعتصاب غذا به سر می‌‌برد‌، و من به‌شدت نگران وضعیت او هستم.»

آقای شهید با ابراز نگرانی نسبت به خبر مرگ وبلاگ‌نویس ایرانی ستار بهشتی در زندان گفت که او به دلیل حق قانونی خود در آزادی بیان به زندان افتاده بود و به احتمال در اثر جراحات ناشی از شکنجه جان خود را از دست داده است.

گزارشگر ویژه سازمان ملل در این رابطه دولت جمهوری اسلامی را خطاب قرار داد و گفت: «من انتظار دارم که دولت ایران تحقیقاتی گسترده، بی‌طرفانه و شفاف در مورد علت مرگ وی صورت دهد و روش تحقیق و نتایج آن را علنی سازد، و هر فردی که در مرگ او دست داشته است را مجازات کرده و خسارت وارده به خانواده‌ی وی را به طور متناسب جبران کند.»

آقای شهید به دیگر قربانیان رویدادهای خونین پس از انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ اشاره کرد. وی یکبار دیگر بر فراخوان گذشته‌ی خود تأکید کرد که مقامات ایران باید برای روشن شدن علت مرگ افرادی که در ناآرامی‌های پس از انتخابات سال ۸۸ کشته شده بودند، تحقیقات بی‌طرفانه‌ای را آغاز کند.

احمد شهید گفت: «متأسفانه به نظر می‌آید که فضا برای هر نوع اندیشه و بیان مستقل تنگ است و مقامات دولت ایران، به هر دلیلی، با نقض تعهدات بین‌المللی و حتا نقض قوانین خود، مایل بدان نیستند.»

گزارشگر ویژه سازمان ملل در پایان بیانیه‌‌ی خود ابراز امیدواری کرد که دولت ایران در رابطه با آنچه او در این بیانیه‌ و نیز در جزئیات گزارش‌های خود ارائه داده است، به منظور احترام حقوق بشر، آزادی و حاکمیت قانون، رویکرد خود را تغییر دهد.
بدترشدن وضعیت زنان در ایران
گزارشگر ویژه سازمان ملل در بیانیه‌ی خود به معضلات زنان نیز پرداخت. وی گفت: «وضعیت زنان در ایران طی ماه‌های گذشته بدتر شده است، به‌ویژه از زمانی که سیاست آموزشی تفکیکی [تفکیک جنسیتی] به اجرا درآمده است، و فعالان حقوق زنان مورد آزار قرار می‌گیرند و گاه به‌خاطر آزادی بیان، از جمله دفاع از حقوق زنان و یا حقوق آموزشی و اظهارات فرهنگی دستگیر می‌شوند.»

احمد شهید اشاره کرد که بر اساس یک لایحه‌ی دولت جمهوری اسلامی که در مجلس این کشور در دست بررسی است، زنان زیر ۴۰ سال فقط با اجازه ولی و قیم خود موفق به دریافت گذرنامه خواهند شد.

آقای شهید افزود که وضعیت اقلیت‌های جنسی (دگرباشان) نیز بسیار هشداردهنده است، زیرا دولت بر هر نوع رابطه‌ای که با موافقت طرفین برقرار شده، نظارت شدید دارد.
CNN   لینک اصلی به زبان انگلیسی از خبرگزاری سی ان ان
http://ireport.cnn.com/docs/DOC-885428

مرکز اطلاع رسانی جبهه دمکراتیک مردمی احواز
www.alahwaz.com

۱۳۹۱ آذر ۴, شنبه

بیانیە پارت آزادی کوردستان پیرامون تنش میان ارتش عراق و نیروی پیشمرگ کوردستان

تنها راه خاتمە بحران، جدایی و اعلام دولت مستقل کوردستان است طی چند روز
اخیر، تنش میان ارتش عراق و نیروی پیشمرگ کوردستان در منطقە کرکوک وارد مرحلە تازەای گردید. در نتیجە این اوضاع کە نوری مالکی نخست وزیر عراق، مسئول آن است، نیروی پیشمرگ کوردستان بە فرمان آقای مسعود بارزانی رئیس اقلیم کوردستان، بە حال آمادە باش کامل در آمدە است.امتناع حکومت عراق از اجرای مفاد قانون اساسی از جملە مادە ١٤٠، مواضع خصمانە علیە ملت کورد و پایمال کردن قانون اساسی در دو سال گذشتە، ایجاد فرماندهی دجلە در ارتش عراق و تحرکات آن در مرزهای کوردستان، انعقاد قرارداد خرید تسلیحات با کشورهای خارجی، کار شکنی در قبال تلاشهای آقای جلال طالبانی رئیس جمهوری عراق برای حل مشکلات و بحران سیاسی عراق، اجرای طرحهای سیاسی و امنیتی دولتهای ایران و سوریە از جانب نوری مالکی، اثبات میکند کە پروژە و پروسە دموکراتیزە کردن عراق و تحقیق نظام فدرالی و فراهم شدن آسایش و امنیت و رفع تهدید و تجاوز علیە ملت کورد، در چارچوب این دولت قابل تحقق نبودە و انتظار برای آن، توش و توان و فرصتهای سیاسی ملت کورد را بە هدر دادە و با گذشت زمان، تهدیدهای تاریخی علیە ملت کورد، بیشتر احیا میگردند. تنها راه خاتمە بحران میان کورد و عرب در عراق، پایان  تهدید و مخاطرە علیە حاکمیت و مردم کوردستان و عدم تکرار جنایاتی کە در گذشتە دولت عراق علیە ملت کورد مرتکب شدە است، جدایی کوردستان از این دولت بی پایە و اعلام دولت مستقل کوردستان است. اگر تشکیل دولت عراق از اساس اشتباهی مصیبت بار برای ملت کورد بود کە دولت انگلستان در آغاز مرتکب شد، نقش کورد در احیای آن بعد از فروپاشی در سال ٢٠٠٣، تکرار آن بود.جای آن دارد کە بدین مناسبت،  فرزندان ملت بزرگ کورد در شرق کوردستان نیز از حقایقی کە تازەترین تجربە شکست پروژە دموکراتیزە و فدرالیزە کردن عراق اثبات میکنند، آگاه باشند کە این حقایق واستنتاجات در مورد ایران نیز کاملا صدق میکنند. برقراری دموکراسی در این منطقە و دست یافتن ملت کورد بە حقوق کامل خود، بدون تغییرات ژئوپولیتیکی در جهت انطباق مرزهای سیاسی با هویت ملی، متحقق نخواهد شد.از این رو، پارت آزادی کوردستان، بار دیگر، عدم اعتقاد خود را بە استراتژی دموکراتیزە کردن ایران و اتلاف وقت با اپوزسیون فارس در این راستا، تکرار میکند. حزب ما بر ارادە مصمم خود برای مبارزە در راه استقلال و احیای دولت جمهوری کوردستان، پای می فشارد. و اگر در این راه و مشی در انزوا قرار گرفتە و با خصومت های  داخلی و خارجی نیز مواجە گردد، ابایی ندارد.پارت آزادی کوردستان، توجە فرزندان ملت کورد و بویژە نسل جدید میهن را بە این واقعیت جلب میکند کە مشروط بە داشتن ارادە ملی، جهان کنونی دارای فرصتها و امکانات سیاسی بسیاری برای رهایی ملتهای تحت ستم و بدون دولت است.  ملت ما باید بجای اتلاف وقت و امکانات خود در سراب دموکراتیزە کردن دولتهای اشغالگر، با اتحاد و همبستگی ملی، نیرو و توان خود را در راستای رهایی، استقلال و وحدت کوردستان بکار گیرد.
در اهتزاز باد پرچم آزادی و استقلال کوردستان
پارت آزادی کوردستان
کمیتە مرکزی
29/ 8/ 2712 کوردی
19/ 11/ 2012 میلادی

افشاگری یک مامور وزارت اطلاعات در یک کلیپ ویدئویی: خواهم گفت به چه ماموریتهایی رفته ام و چه کسانی را بیوه و یتیم کرده ام

رضا مازندارانی از نیروهای امنیتی و اطلاعاتی رژیم جنایتکار ایران در کلیپی که در تاریخ 29 آبان 1391 از خود منتشر کرد، پرده از جنایتها و ماموریتهای خود و جنایتکارران رژیم ایران برداشته و رژیم ایران را تهدید به افشاگری کرده است.
او چنین بیان میکند که در طی ماموریتهای مختلف تعداد زیادی را کشته و بقول خودش چه زنانی را که بیوه نکرده و چه بچه هائی را که یتیم نکرده است.
گویا طبق اظهارات وی سرویسهای اطلاعاتی ایران برای بازگشت او به ایران مادر او را بعنوان گروگان دستگیر کرده اند.
لینک کلیپ جهت مشاهده
همچنین او وعده داده است که در کلیپ بعدی همه مسائل را منجمله نفوذ در بین ترکمنها و ایجاد اختلاف بین آنها و همچنین مدارکی را که با خود آورده است را ارائه خواهد کرد و آبروی دژخیمان نظام فارس را خواهد برد.



مرکز اطلاع رسانی جبهه دمکراتیک مردمی احواز
www.alahwaz.com
www.alahwaz.org

تسلیت به برادر گرامی آقای فرید ابو ایاد به علت درگذشت مادر گرامیشان

انا لله و انا الیه راجعون
والدة الاخ الفاضل فريد ابو اياد في ذمة الله
با عرض تسلیت به برادر عزیز و مجاهد آقای فرید ابو ایاد به علت درگذشت مادر بزرگوارشان ، که در روز چهارشنبه 21 نوامبر 2012 دار فانی را واداع گفتند .مرکز اطلاع رسانی جبهه دمکراتیک مردمی احواز به نیابت از طرف دبیر کل محترم این جبهه و کلیه اعضای جبهه دمکراتیک مردمی احواز برای آن مرحومه رحمت الهی و برای بازماندگان صبری جمیل خواستار است.ضمنا اعلام میگردد که مراسم فاتحه خوانی برای آن مرحومه در بعدالظهر تاریخ 24 نوامبر جاری و در منزل برادر عزیزمان فرید ابو ایاد برگزار میگردد.


مرکز اطلاع رسانی جبهه دمکراتیک مردمی احواز
www.alahwaz.com
www.alahwaz.org

۱۳۹۱ آذر ۳, جمعه

ارتش آزاد سوریه پایگاه توپخانه شهر میادین را به تصرف خود درآورد

دبی-العربیه.نت فارسی
ارتش آزاد سوریه روز پنجشنبه 22-11-2012 اعلام کرد یکی از مهمترین پایگاههای رژیم اسد درنزدیکی مرز عراق را به تصرف خود در آورده است.به گزارش تلویزیون العربیه به نقل از مخالفان،ارتش آزاد سوریه پس از سه هفته درگیری شدید با نیروهای نظامی اسد، با وارد کردن تلفات سنگین بر این نیروها توانست قرارگاه توپخانه میادین که در نزدیکی مرز عراق واقع شده است را به تصرف خود در آورد.بر اساس این گزارش پایگاه توپخانه ای ارتش اسد در منطقه المیادین، یکی از مهمترین پایگاههای ارتش این کشور به شمار می رود.در همین حال یکی از سخنگویان ارتش آزاد دز تماسی با تلویزیون العربیه اظهار داشت که نه تنها پایگاه توپخانه به اشغال مخالفان در آمده است بلکه تمام شهر المیادین از کنترل نیروهای اسد خارج شده است.تلویزیون العربیه روز پنجشنبه طی گزارشی تصویری از سربازان و درجه دارانی که به وسیله ارتش آزاد در منطقه دیر الزور به اسارت در آمدند را نشان داد.کارشناسان نظامی می گویند ارتش آزاد سوریه با تصرف شهر المیادین و پایگاههای اطراف آن خواهد توانست که تمام مناطق مجاور دیر الزور بویژه روستاهای واقع در مرز سوریه و عراق به کنترل خود در آورد.قرارگاه توپخانه ارتش اسد در میادین از مهمترین سنگرهای نیروهای دولتی و یکی از مراکز هدایت و فرماندهی عملیات علیه مخالفان سوری در این مناطق بوده است.

انتقاد شدید اللحن پارلمان اروپا از وضعیت حقوق بشر در ایران

دبی-العربیه.نت فارسی
پارلمان اروپا روز پنجشنبه 22-11-2012 با تصویب قطعنامه ای از آن چه "نقض سیستماتیک حقوق بشر در ایران" نامید انتقاد کرد و از این کشور خواست تمام زندانیان سیاسی را آزاد کند.به گزارش خبرگزاری فرانسه، نمایندگان پارلمان اروپا در استراسبورگ پایتخ بلژیگ در این قطعنامه خود نگرانی شدید خود را از "وخیم شدن وضعیت حقوق بشر" و " افزایش شمار زندانیان سیاسی و عقیدتی" در ایران را ابراز کردند. آن ها همچنین از مقامات ایرانی خواستند جعفر پناهی، سینماگر و نسرین ستوده، وکیل و فعال حقوق بشر ایرانی را از زندان آزاد کنند. این دو نفر در ماه گذشته جایزه ساخاروف برای "آزادی اندیشه" را از سوی پارلمان اروپا دریافت کردند. قطعنامه پارلمان اروپا ضمن انتقاد از برگزاری آن چه " دادگاههای "غیرعادلانه" و اعمال محدودیت شدید بر آزادی اطلاع رسانی و آزادی بیان و تجمعات، آزادی مذهبی و آزادی سفر " در ایران، به مرگ ستار بهشتی، کارگر وبلاگ نویس ایرانی در زندان اشاره و آن را "نمونه غم انگیزی از اعمال سیستماتیک شکنجه" بر زندانیان ایرانی توصیف کرد. قطعنامه پارلمان اروپا در مورد نقض حقوق بشر در ایران در حالی به تصویب رسیده است که در اواخر ماه اکتبر گذشته، سفر پنج نماینده پارلمان اروپا به این کشور بدلیل مخالفت ایران با تقاضای این نمایندگان برای بازدید از جعفر پناهی و نسرین ستوده لغو شد.

۱۳۹۱ آبان ۲۰, شنبه

الهاشمی: کامیون های ایرانی بدون بازرسی از خاک عراق وارد سوریه می شوند

اعلام آمادگی معاون رئیس جمهور عراق برای بازگشت به کشورش

دبی-العربیه.نت فارسی

طارق الهاشمی معاون رئیس جمهور عراق اعلام کرد بغداد در کنار تهران به حمایت از بشار اسد ادامه می دهد و کامیون های ایرانی بدون بازرسی از خاک عراق وارد سوریه می شوند. به گزارش العربیه الهاشمی در گفت و گو با مجله "الشرق" سعودی تاکید کرد که "هواپیماهای ایرانی هنوز بدون هیچ مشکلی از حریم هوایی عراق وارد سوریه می شوند."وی در این زمینه افزود :" گاهی می شنویم که برخی هواپیماهای ایران جهت بازرسی مجبور به فرود در خاک عراق شده اند ، در حقیقت این گونه اقدامات پس از درخواست آمریکا و تنها برای رد گم کردن صورت می گیرد." معاون رئیس جمهور عراق همچنین گفت :" اطلاعاتی در دست است که کامیون های ایرانی با عبور از ایستگاه های بازرسی در عراق از گذرگاه مرزی الولید وارد خاک سوریه می شوند." الهاشمی درباره حمایت تهران از دمشق گفت :" همه می دانند که ایران در خاک سوریه در حال جنگ است ... تغییر شرایط در دمشق ، تهران را تضعیف خواهد کرد و از نفوذ آن در منطقه خواهد کاست."وی که به اتهام دست داشتن در عملیات تروریستی به اعدام محکوم شده است از آمادگی خود برای بازگشت به عراق به شرط ضمانت برخوداری از دادگاهی عادلانه از سوی جامعه جهانی، خبر داد. الهاشمی همچنین درباره دخالت های ایران در عراق گفت:" مقامات ایرانی خود با صراحت گفته اند که نفوذ آنها در عراق به یک واقعیت تبدیل شده است و فرمانبرداری دولت عراق از ایران دلیل دیگری برای این نفوذ است".

جورج صبرا به ریاست شورای ملی سوریه انتخاب شد

با توافق اغلب مخالفان بشار اسد در اجلاس دوحه

دبی-العربیه.نت فارسی

شورای ملی سوریه شامگاه جمعه 9-11-2012 پس از یک دور مذاکرات که برای متحد کردن مخالفان در قطر برگزار شد، جورج صبرا عضو دفتر سیاسی را به عنوان رئیس این شورا انتخاب کرد.جورج صبرا 65 سال دارد و مسیحی است و پیشتر عضو حزب کمونیست سوریه بود. شورای ملی سوریه دارای 41 عضو است، در انتخاباتی که روز گذشته انجام گرفت جورج صبرا توانست 28 رای از 41 رای را به دست آورد و فاروق طیفور از اخوان المسلمین نیز دوم شد که بر اساس این نتایج او نیز به عنوان معاون صبرا انتخاب شد. جورج صبرا در پی انتخابش در مصاحبه ای گفت:" آنچه ما از جامعه بین المللی می خواهیم متوقف کردن حمام خون در سوریه است ". وی افزود :" می خواهیم با مسلح کردن مخالفان، مردم سوریه را از شر این رژیم جنایت کار رها کنیم، ما اسلحه می خواهیم. ما اسلحه می خواهیم". وی درباره این انتخاب گفت:" انتخاب شدنم بیانگر غیر فرقه ای بودن ماهیت و ساختار این شورا است:" جورج صبرا از مخالفان حافظ اسد و فرزندش بشار اسد است و بارها توسط دستگاه امنیتی سوریه بازداشت و سال های طولانی را در زندان های مخوف دیکتاتوری پدر و پسر سپری کرده است. صبرا با آغاز اعتراضات به ترکیه رفت و به مخالفان پیوست و ی نقش مهمی در تشکیل شورای ملی سوریه ایفا کرد. اغلب مخالفانی که عضو شورای ملی سوریه نیستند از انتخاب جورج صبرا استقبال کردند. در همین حال شورای ملی سوریه بعد از ظهر روز جمعه اعلام کرد که این اجلاس جهت تکمیل طرح اتحاد مخالفان در یک جبهه واحد تا 24 ساعت دیگر به کار خود ادامه خواهد داد. ایالات متحده آمریکا، کشورهای عربی و ترکیه از تشکیل چنین ائتلافی حمایت می کنند.

۱۳۹۱ آبان ۱۶, سه‌شنبه

مذاکرات محرمانه ایران و اسرائیل در بروکسل بر سر خلع سلاح اتمی

با وساطت اتحادیه اروپا و حضور نمایندگان 10 کشور عربی برگزار شد

دبی-العربیه.نت فارسی

یک سایت خبری اسرائیلی، از مذاکرات محرمانه مسئولان ایرانی و اسرائیلی در
بروکسل پایتخت بلژیک درباره خلع سلاح اتمی در خاورمیانه پرده برداشته است. در همین حال روزنامه "گاردین" گزارش داده است که مسئولان ایرانی و اسرائیلی، همزمان در کنفرانسی درباره منع گسترش سلاح اتمی و دیگر اسلحه کشتار جمعی در خاورمیانه شرکت می کنند.

به گزارش سایت العربیه به نقل از سایت خبری اسرائیلی "واللا"، اوایل هفته جاری، مسئولانی اسرائیلی با مسئولانی از ایران، در بروکسل پایتخت بلژیک دیداری محرمانه داشتند و بر سر خلع سلاح اتمی در منطقه خاورمیانه مذاکره کردند.


بنا بر این گزارش، معاون مدیرکل وزارت امور خارجه اسرائیل در امور استراتژیک.


معاون وزیر امور خارجه پیشین ایران، از جمله مسئولان دو طرف هستند که در مذاکرات محرمانه بروکس حضور داشتند.


این گزارش افزوده است که این مذاکرات با پوشش و وساطت اتحادیه اروپا برگزار شده و شرکت کنندگان متعهد شده اند وجود چنین مذاکراتی را فاش نکنند.


این نخستین بار است که پس از سال هایی طولانی مذاکراتی درباره سلاح اتمی با حضور همزمان ایران و اسرائیل برگزار می شود. سالهای دور گذشته نشستی مشابه در قاهره پایتخت مصر با حضور هیات های غیر دولتی و همچنین وزرای امور خارجه ژاپن و استرالیا برگزار شده بود.


برپایه این گزارش، نماینده ایران در مذاکرات گفته است: "اسرائیل باید به پیمان بین المللی منع انتشار سلاح اتمی بپیوندد."


روزنامه "گاردین" هم گزارش داده است که مسئولانی از ایران و اسرائیل، در نشتی با محور عدم انتشار سلاح اتمی در بروکسل شرکت خواهند کرد.


این گزارش خاطرنشان کرده که هیات های دو طرف به عنوان شخصیت های حقیقی در نشستی که ظاهری آکادمیک دارد، حضور خواهند یافت. با این وجود مساله جالب توجه این است که هیات های دو طرف با دولت های خود برای حضور در نشست و انجام مذاکرات غیر رسمی، هماهنگی کامل به عمل آورده اند. همچنین نمایندگانی از حدود 10 کشور عربی و مسئولانی از آمریکا و اتحادیه اروپا نیز برای بحث بر سر امکان برگزاری نشستی فراگیرتر توسط سازمان ملل متحد در نشست حضور دارند.


جریمی یسخروف مدیرکل امور استراتژی وزارت امور خارجه اسرائیل مسئول هیات اسرائیلی و علی اکبر سلطانیه نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی، مسئول هیات ایرانی حاضر در نشست هستند.

 

۱۳۹۱ آبان ۱۱, پنجشنبه

مانور هوایی اسرائیل در یونان برای تمرین حمله به ایران

برای بار دوم در یک سال گذشته برگزار می‌شود

دبی-العربیه.نت فارسی

رسانه های یونانی از برگزاری یک مانور هوایی اسرائیل در یونان برای تمرین حمله احتمالی به ایران خبر دادند.سایت "عصر ایران" در این باره گزارش داده است که پس از برگزاری مانور مشترک ژوئن سال جاری اسرائیل در یونان ، این دومین بار است که نیروی هوایی اسرائیل طی یک سال گذشته در یونان مانور نظامی برگزار می کند. در این مانور 10 جنگنده " اف 16" نیروی هوایی اسراییل و 152 خدمه شرکت دارند و هواپیماهای اسرائیلی 7 بار در روز و 2 بار در شب مسافتی 350 کیلومتری از آتن به منطقه " لاریسا " را طی کرده و حمله در روز و شب را تمرین می کنند. از زمان تیرگی روابط ترکیه و اسراییل ، تل آویو که پیشتر همکاری های نظامی نزدیکی با آنکارا داشت ، توجه خود را به سمت یونان منعطف کرده است. تل آویو و آتن قرار داد همکاری های نظامی و دفاعی امضا کرده اند و برگزاری این مانورها در یونان در راستای این همکاری های نظامی صورت می گیرد. ژوئن گذشته نیز زیردریایی و هلی کوپترهای ارتش اسرائیل در یک مانور مشترک با نیروهای دریایی یونان در جزیره کرت شرکت کردند.

 

اموال ايران در کانادا از جمله ساختمان سفارت به عنوان غرامت مسدود شد

روزنامه کانادايی «نشنال پست» روز پنجشنبه گزارش داد که قاضی دادگاهی درشهر اونتاريو کانادا حکم ضبط املاک متعلق به دولت ايران از جمله سفارت اين کشور در شهر اوتاوا و مرکز فرهنگی سابق در شهر تورنتو را صادر کرده است. ضبط اين اموال بخشی از غرامت ۱۳ ميليون دلاری است که چندی پيش دادگاه های آمريکا در پرونده شکايت خانواده يک قربانی آمريکايی بمبگذاری گروه حماس در دانشگاهی در شهر بيت المقدس عليه سازمان های اطلاعاتی جمهوری اسلامی ايران مقرر کرده بودند. اين حمله ده سال پيش روی داد و در جريان آن «مارلا بنت» اهل شهر سن ديه گو آمريکا کشته شد. خانواده اين قربانی به دليل حمايت جمهوری اسلامی ايران از گروه فلسطينی حماس عليه سازمان های اطلاعاتی آن کشور به دادگاه شکايت کرده بودند. املاک متعلق به ايران فعلا مسدود و زير نظر دستگاه قضايی باقی خواهند ماند تا در مورد استفاده از اين املاک برای راضی کردن خانواده شاکی در مرحله بعد تصميم گيری شود. اين تصميم قاضی دادگاه اونتاريو يک پيروزی مهم در پيگيری شکايت خانواده «مارلا بنت» عليه حکومت ايران تلقی می شود. دادگاه آمريکايی که شکايت اين خانواده را بررسی کرده بود گروه حماس را مسئول بمبگذاری سال ۲۰۰۲ در دانشگاه «عبری اورشلیم» شناخت. گروه فلسطينی حماس در فهرست گروه های تروريستی دولت های آمريکا و کانادا است.
در حکمی که در سال ۲۰۰۷ در يک دادگاه آمريکايی در مورد اين پرونده صادر شد گفته شده بود: «شکی نيست که اعضای گروه حماس مسئول قتل خانم بنت بوده و مسئوليت آن حمله را نيز پذيرفته اند. حکومت ايران همواره به اشکال گوناگون و از جمله کمک های مالی و مادی از گروه حماس حمايت کرده تا آنها به اقدامات تروريستی خود نظير اين حمله ادامه دهند.»
در حکم دادگاه آمريکايی مقرر شد که وزارت اطلاعات و نهادهای امنيتی ايران حدود سيزده ميليون دلار به عنوان غرامت به خانواده اين قربانی پرداخت کنند. پيروزی در اين پرونده شايد بخش ساده تر اين ماجرا و بخش دشوار آن دريافت اين مبلغ بود. به نوشته روزنامه «نشنال پست»، قاضی دادگاه شهر اونتاريو در توضيح اين دادرسی گفت: «خانواده شاکی پس از چند سال تلاش نتوانسته اند حکم صادر شده توسط مراجع قضايی آن کشور را عليه اموال ايران در خاک آمريکا به اجرا بگذارند. به همين خاطر آنها اموال ايران در کانادا را مد نظر قرار دادند.» اموال ايران در کانادا که شامل حکم دادگاه خواهند شد عبارتند از ساختمان چهار طبقه سفارت ايران در اوتاوا که از دو ماه پيش به دستور دولت کانادا تعطيل شد؛ يک ساختمان يک طبقه در شهر تورنتو که سابقا محل مرکز مطالعات ايران بود ولی در حال حاضر خالی است و همچنین يک ساختمان بزرگ صنعتی در شهر اوتاوا که محل دفتر فرهنگی ايران بوده ولی سند آن به نام جمهوری اسلامی ايران ثبت شده است. يک مقام دادستانی آمريکا در ارائه شهادت به دادگاه شهر اونتاريو گفت که دولت ايران به اشکال گوناگون در برابر ضبط و يا مصادره اموال و املاک خود در آمريکا مانع تراشی می کند. به گفته وی، در هر موردی که مراجع قضايی آمريکا حکمی عليه اموال متعلق به حکومت ايران صادر کرده اند اين امول و دارايی ها به سرعت از آمريکا خارج شده اند. روزنامه «نشنال پست» می افزايد که با توجه به قطع مناسبات ديپلماتيک ايران و کانادا و خروج ديپلمات های ايران از اين کشور در اوايل سپتامبر وکلای خانواده قربانی نتوانستند عليه مقامات ايرانی ساکن کانادا اعلام جرم کنند. هيچ نماينده ای از سوی دولت ايران در جلسات رسيدگی به اين پرونده در شهر اونتاريو شرکت نداشت. در اين دادرسی مشخص شد ساختمان مورد بحث در شهر تورنتو به نام شرکت «فرهنگ ايران» ثبت شده که دارای روابط بسيار نزديکی با حکومت ايران است و ریيس آن فاضل لاريجانی برادر ریيس مجلس و ریيس قوه قضائيه جمهوری اسلامی ايران است.