جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۱ مرداد ۳, سه‌شنبه

اعدام های دسته جمعی مخالفان در خیابان های دمشق

دبی – العربیه. نت فارسی
یکی از مناطق پایتخت سوریه
مخالفان رژیم اسد می گویند نیروهای ارتش سوریه در منطقه " المزه " در مرکز پایتخت سوریه دست به اعدام های دسته جمعی زدند.

بر اساس این گزارش ها برخی از اعدام شدگان غیرنظامی هستند و هیچ رابطه ای با ارتش آزاد ندارند.


منطقه المزه از چند روز پیش شاهد گلوله باران و بمباران سنگینی بود و شبح مرگ در کوچه های این منطقه خیمه زده است.


مخالفان تصاویری منتشر کرده اند که نشان می دهد نیروهای دولتی دستان سه جوان را از پشت بسته و سپس بوسیله خودرو آنها را به زیر گرفتند.


اجسادی نیز پیدا شده است که به شدت آتش گرفته. برخی کشته شدگان نیز بوسیله چاقو به شکل بسیار فجیعی جان خود را از دست داده اند.


نیروهای ارتش در این اعدام ها به شلیک یک گلوله اکتفا نکرده اند . برخی اجساد بیش از 8 گلوله شلیک شده است.


درگیری بین مخالفان مسلح و نیروهای دولتی که از چند روز پیش آغاز شده است در مناطق حساس پایتخت ادامه دارد.


نیروهای رژیم برای سرکوب مخالفان به منازل مسکونی نیز حمله کرده اند و برخی از مناطق را به شدت بمباران و گلوله باران کرده اند.

کشتار زندانیان

همزمان در حلب نیز درگیری بین دو طرف گسترش پیدا کرده است و منابع مخالفان رژیم سوریه اعلام کردند نیروهای ارتش در زندان مرکزی حلب دست به کشتار زندانیان زدند.

ابوعبدالله الحلبی سخنگوی شورای انقلابی حلب در گفتگو با العربیه اعلام کرد در این زندان که صدها تن از معترضان و زندانیان سیاسی به سر می برند نیروهای رژیم 15 تن از زندانیان را به قتل رساندند و 40 تن را زخمی کردند.

بر اساس این گزارش تعداد زیادی از نیروهای ارتش به زندان منتقل شدند و درگیری شدیدی بین عناصر ارتش آزاد و این نیروها به وقوع پیوست.

شهر حلب دومین شهر بزرگ سوریه پس از دمشق است و نیروهای مخالفان عملیات آزادسازی این شهر را آغاز کرده اند.

گزارش های وارده حاکی است حومه حلب و چند منطقه مهم در این شهر به کنترل مخالفان درآمده است.

اعلام حمایت شورای همکاری از یمن در برابر دخالت های ایران

دبی-العربیه.نت فارسی
کشورهای عضو شورای همکاری روز دوشنبه 23-7-2012 پشتیبانی خود را از یمن در مقابل دخالت های ایران اعلام کردند.

عبد اللطیف بن راشد الزیانی دبیرکل شورای همکاری در بیانیه ای اعلام کرد: "کشورهای عضو شورای همکاری پشتیبانی خود را از تمام گام ها و تلاش های دولت یمن در مسیر برقراری امنیت و ثبات در این کشور و حمایت از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و استقلال آن اعلام می کنند."

این بیانیه همچنین افزوده است: "کشورهای عضو شورای همکاری از تلاش های سازمان های امنیتی یمن که از فعالیت شبکه جاسوسی به ریاست یکی از فرماندهان پیشین سپاه پاسداران ایران که اقدام به فعالیت های جاسوسی در یمن و شاخ آفریقا با هدف بر هم زدن امنیت و ثبات در این منطقه می کند پرده برداشت، پشتیبانی می کنند."

پادشاهی سعودی، بحرین، امارات متحده عربی، قطر، کویت و عمان، شش کشور عضو شورای همکاری همچنین بر ضرورت پیش برد اصلاح سیاسی در یمن از راه گفت و گوی ملی و اصلاح قانون اساسی تاکید کردند.

در واکنش به کشف یک شبکه جاسوسی به نفع ایران در یمن فعالیت می کرد، دولت این کشور اعلام کرده بود در حال بررسی اقداماتی دیپلماتیک از جمله فراخواندن سفیر خود از تهران است.

عبد ربه منصور الهادی رئیس جمهور یمن هم در این باره گفته بود: "از برادران ايرانى خود در ايران انتظار عدم دخالت در امور داخلى يمن و رعايت حساسيت وضع فعلى مان را داريم. کشور ما هرگز در هيچ کشور دور يا نزديکى دخالت نکرده است. من از همين جا مى گويم ما را به حال خود رها کنيد. تا همين جا کافى است."

البته رامین مهمان پرست سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سه شنبه سخنان مسئولان یمنی مبنی بر دستگیری اعضای یک شبكه جاسوسی مرتبط با ایران در این كشور را بی اساس خواند و گفت : "طرح این ادعاها راه حلی برای مشكلات یمن نیست و مسئولین دولت یمن باید سخنان مردم خود را بشنوند و در جهت تحقق خواسته های آنها گام بردارند."

با تاکید بر محال بودن سرنگونی نظام حاکم در سوریه

یک فرمانده نظامی ایران تهدید به دخالت "دوستان بشار اسد" علیه "دشمنان" او کرد

 دبی-العربیه.نت فارسی

مسعود جزایری معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تهدید به دخالت دوستان نظام بشار اسد رئیس جمهور سوریه در جنگ با دشمنان او کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران وابسته به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مسعود جزایری دیگر اعتراض های مردمی علیه رژیم بشار اسد در سوریه را به آمریکا و اسرائیل و کشورهای عربی منطقه نسبت داد و گفت: "این اقدامات این کشورها با شکست روبرو شده و کل اخبار مربوط به ناآرامی های سوریه تبلیغات رسانه ای است."

سردار جزایری در ادامه گفته است که دشمنان بشار اسد قادر به سرنگونی او و جابجایی قدرت در سوریه نیستند. زیرا، "علاوه بر مردم سوریه دوستان این کشور اجازه چنین کاری را نمی دهند. "

این فرمانده نظامی ایران در ادامه تأکید کرد که هنوز دوستان رژیم بشار اسد وارد جنگ با قدرت های غربی نشده اند "و در صورت ورود آنان به جبهۀ جنگ شکست سنگینی به قدرت های غربی و به خصوص کشورهای عربی منطقه وارد خواهد شد."

ایران و حزب الله لبنان دو متحد رژیم بشار اسد در منطقه هستند.

جزایری در ادامه افزود که اخبار مربوط به رویدادهای سوریه همه جعلی و جنگ روانی است. او پیش بینی کرد که به زودی جنگ سوریه با پیروزی حکومت دمشق بر مخالفانش پایان می یابد و نوبت "حساب کشی" از دشمنان حکومت سوریه فرامی رسد.

این فرمانده عالیرتبه نظامی ایرانی پادشاهی سعودی، قطر، ترکیه و آمریکا را به دلیل حمایت از انقلابیون سوریه به شدت مورد حمله قرار داد.

سفير سوریه در قبرس از رژیم دمشق جدا شد

دبی-العربیه.نت فارسی
خانم لمیاء الحریری سفیر سوریه در قبرس
تلویزیون عربیه روز سه شنبه 24-7-2012 اعلام کرد خانم لمیاء الحریری سفیر سوریه در قبرس از رژیم بشار اسد جدا شد.
بر اساس این گزارش خانم لمیاء الحریری پس از جدا شدن از رژیم دمشق رهسپار دوحه پایتخت قطر شد.
هنوز جزئیات کامل جدا شدن سفیر سوریه در قبرس گزارش نشده است این دومین سفیر جدا شده از رژیم دمشق طی یک ماه گذشته است.
در حدود یک ماه پیش نواف الفارس سفیر سوریه در عراق در اعتراض به کشتار مردم توسط نیروهای امنیتی سوریه از رژیم این کشور اعلام جدایی کرد.
پس از آن سرتیپ مناف طلاس یکی از نظامیان نزدیک به بشار اسد از رژیم سوریه جدا شد و به فرانسه پناه برد.

بازداشت یک دختر فعال دانشجویی کُرد در روانسر

نیروهای امنیتی حکومت اسلامی ایران یک دختر اهل شهرستان روانسر را بازداشت

کردند.
ادیبه کلانتری 27 ساله و فارغ‌التحصیل رشته مشاوره، بیستم تیرماه گذشته از سوی مامورین اداره‌ی اطلاعات روانسر بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل گردید.
خبرنگار کُردپا به نقل از منابع مطلع اعلام کرد: ادیبه کلانتری از فعالین دانشجویی روانسر بوده و در همین ارتباط یک‌بار دیگر نیز بازداشت شده است.
این فعال دانشجویی فرزند ملاولی از معلمین بازنشسته شهر روانسر می‌باشد.
از زمان بازداشت خانم کلانتری تا کنون تمامی تلاش‌های خانواده‌ی وی مبنی بر مشخص شدن مکان نگهداری و بازداشت دخترشان و همچنین اتهامات و دلایل بازداشت وی بی نتیجه مانده است.
وضعیت مبهم این شهروند روانسری نگرانی‌های خانواده‌ی وی مبنی بر سرنوشتش را افزایش داده است.

مركز اطلاع رسانى جبهه دمكراتيك مردمى احواز
www.alahwaz.com
22\07\2012

جمع آوری آنتن های ماهواره در شهرستان سوس

بنا به اخبار رسيده از منابع موثق جبهه از الاحواز اشغالى نیروی انتظامی از ۲۰ تیر ماه سال جاری یک عملیات گسترده برای جمع آوری آنتن های ماهواره ای آغاز کرده و برای تعدادی از كسانى که در منازل مسکونی آنان آنتن ماهواره ای یافته شده پرونده قضایی تشکیل داده است.
طبق اخبار رسيده ، نیروی انتظامی حكومت اشغالگر فارس بنا به دستور شورای تامین منطقه (متشکل از استاندار ودیگر مقامات امنیتی) اقدام به جمع آوری آنتن های ماهواره ای شهرستان سوس کرده است.
برنامه های دولت اشغالگر فارس برای محدود کردن سایر مردم از دسترسی به اطلاعات عمومی از طریق ماهواره و اینترنت گسترش یافته است. وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی در مصاحبه ای اعلام کرد که از شهریور ماه آینده اینترنت ملی در ایران راه اندازی خواهد شد.
هدف از راه اندازی اینترنت ملی ممانعت از تماس کاربران داخل با خارج از کشور وعدم استفاده از اطلاعات موجود در فضای مجازی است. کارشناسان معتقدند اینترنت ملی به کلی مفهوم اینترنت را ندارد و یک شبکه داخلی است.

مركز اطلاع رسانى جبهه دمكراتيك مردمى احواز
19\07\2012

۱۳۹۱ مرداد ۱, یکشنبه

اسرائیلی ها از احتمال کشته شدن فرمانده سپاه قدس در انفجار چهارشنبه دمشق خبر دادند

دیدار حداقل دو بار سلیمانی با حسن نصرالله بعد از بحران سوریه

دبی-العربیه.نت فارسی


منابع اسرائیلی از احتمال کشته شدن قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران در انفجار روز چهارشنبه دمشق سخن گفتند.

به نوشته سایت اسرائیلی "آروتز شوا" برخی از منابع خبری گفته اند که قاسم سلیمانی در جلسه مسئولان امنیتی سوریه که روز چهارشنبه 18-7-2012 در دفتر سازمان امنیت ملی این کشور برگزار شده بود، حضور داشت.


انفجار روز چهارشنبه دمشق که دفتر سازمان امنیت ملی سوریه را هذف قرار گرفت، به کشته شدن چندتن از سران نظامی و امنیتی این کشور انجامید. دولت سوریه تا کنون کشته شدن داود راجحه وزیر دفاع، آصف شوکت همسر خواهر بشار اسد و از شخصیت های کلیدی امنیتی، حسن ترکمانی رئیس کمیته بحران و هشام بختیار رئیس سازمان اطلاعات این کشور را اعلام کرده است.


قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس، بازوی برون مرزی سپاه پاسداران ایران به شمار می آید. گفته می شود او مدیر عملیات نیروی قدس در عراق، لبنان و همه کشورهای منطقه است. پیش از این خبرهایی از حضور او در سوریه در جریان بحران این کشور منتشر شده بود. وی طی این مدت دستکم دو بار به لبنان رفت و با حسن نصر الله دبیرکل حزب الله دیدار و گفت و گو کرد.


در خصوص کشته شدگان انفجار روز چهارشنبه، به جز نام های اعلام شده، منابع خبری و همچنین معترضان سوری، نام های دیگری نیز مطرح می کنند. محمد الشعار وزیر کشور سوریه و حافظ مخلوف پسردایی بشار اسد و از فرماندهان گارد ریاست جمهوری این کشور، از جمله نام هایی است که به عنوان قربانیان انفجار چهارشنبه از آن ها یاد می شود.


بجز اسامی رسماٌ اعلام شده، هنوز منبع مستقلی هویت کشته شدگان را اعلام و یا تایید نکرده است. دقیقاٌ مشخص نیست افراد حاضر در جلسه چهارشنبه چه کسانی بودند. در این روز جلسه کمیته بحران سوریه در دفتر سازمان امنیت ملی این کشور تشکیل شده بود.

 

 

 

 

۱۳۹۱ تیر ۲۳, جمعه

ایران: از اعدام فعالان عرب جلوگیری کنید

پنج نفر بعد از برگزاری دادگاه در پشت درهای بسته به مرگ محکوم شدند

(نیویورک، 11 ژوئیه 2012) - دیده بان حقوق بشر امروز گفت که قوه قضاییه ایران باید هر چه سریع‏تر دستور اعدام پنج نفر از فعالان مربوط به اقلیت قومی عرب در ایران را لغوو به وکلا و اعضای خانواده آنها اجازه دهند تا با ایشان در زندان دیدار کنند. به دنبال گزارش های مربوط به اعدام چهار نفر عرب به اتهام فعالیت‏های تروریستی که به تاریخ 17 ژوئیه 2012 منتشر شد، دیده بان حقوق بشر نگرانی جدی خود را در مورد امنیت جانی این افراد و سایر بازداشت شدگان ایرانی عرب تبار ابراز داشت.
هادی راشدی، 38 ساله، هاشم شعبانی (نجات)، 32 ساله و محمد علی عموری (نجات)، 34 ساله بنا به اظهارات یکی از دوستان نزدیک‏ شان با خطر اعدام قریب الوقوع مواجه هستند. یک دادگاه انقلاب، طی محاکمه‏ ای که پشت درهای بسته صورت گرفت، این افراد را به ظن عضویت در یک سازمان مسلحانه جدایی طلب عرب و مشارکت در فعالیت‏های مسلحانه، به فعالیت‏های تروریستی که حکم مرگ در پی دارد، محکوم کرد. قوه قضاییه همچنین حکم اعدام دو برادر ایرانی عرب تبار دیگری به نام‏های سید مختار، 25 ساله، و سید جابر آلبوشوکه، 27 ساله که در حدود همان زمان دستگیر شده بودند را نیز صادر کرده است. به دلیل عدم اطلاعات کافی و منع دسترسی به مدارک دادگاه در استان خوزستان که اکثریت ساکنان آن عرب تبار هستند و محل سکونت متهمین نیز می‏باشد، ظاهرا به جز اعترافات تلویزیونی اطلاعات دیگری در مورد مدارک ارایه شده علیه این افراد در دادگاه وجود ندارد.
سارا لی ویتسون مدیر بخش خاور میانه دیده بان حقوق بشر گفت: «قوه قضاییه هیچ مدرکی را ارایه نکرده است که بر اساس آن بتوان حتی یک روز این افراد را دربند نگه داشت، چه برسد به آنکه آن ها را به دار آویخت. عدم شفافیت در مورد اتهام و محاکمه این افراد دلیل دیگری است که بر اساس آن احکام اعدام شان باید لغو گردد.»
این پنج مرد که به اعدام محکوم شده اند در ماه فوریه2011 در ارتباط با مظنون بودن به عضویت در سازمان تروریستی و مشارکت شان در تیراندازی که به گفته مقامات در داخل و حوالی شهر رامشیر (خلف آباد) در استان خوزستان صورت گرفت توسط مقامات امنیتی دستگیر شدند.
دوست خانوادگی متهمین همچنین به دیده بان حقوق بشر گفت که همان دادگاه انقلابی اخیرا چهار مرد دیگری از همین شهر را ظاهرا بر اساس عقاید سیاسی شان به زندان محکوم کرده است. این دادگاه رحمان عساکره، 34 ساله را به 20 سال زندان، اسماعیل عبیات، 29 ساله را به پنج سال زندان، علی بدری، 31 ساله را به شش سال زندان، و شهید عموری، 42 ساله را به یک سال زندان محکوم کرده است. به غیر از عبیات، سایر افرادی که در این پرونده شامل هستند، از ساکنین فعلی خلف آباد هستند که شهر کوچکی در 120 کیلومتری جنوب شرقی اهواز می‏باشد. تعداد زیادی از متهمین به عنوان آموزشگر و یا فعال فرهنگی شناخته شده هستند، و بعضی آز آنها، از جمله رحمان عساکره و محمد علی عموری، سابقا به دلیل فعالیت‏های سیاسی و ارتباط شان با احزاب اصلاح طلب در دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی تحت تعقیب قرار گرفته بودند.
این منبع مطلع به دیده بان حقوق بشر گفت این نه نفر از جمله حدود 12 فعال ایرانی عرب تبار خلف آباد هستند که از فوریه 2011 به اینسو توسط مقامات امنیتی دستگیر شده اند. تعدادی از این افراد با قید ضمانت توسط مقامات از زندان آزاد شده اند، اما دیده بان حقوق بشر اطلاعات مشخصی از وضعیت پرونده های آنها در اختیار ندارد.
با توجه به گزارش‏های برخی از گروه‏های حقوق بشری ایرانی عرب، مقامات حدود 12 مرد عرب تبار را در شهر خلف آباد به منظور جلوگیری از برگزاری تظاهرات برنامه ریزی شده در 15 آوریل 2011 دستگیر کردند.این تظاهرات قرار بود مقارن با یادبود ششمین سالگرد اعتراضات مردمی در استان خوزستان توسط ساکنین عرب تبار که مدت‏ها از عدم توسعه اجتماعی و اقتصادی در مناطق خود شکایت دارند برگزار شود. شهروندان عرب خوزستان ادعا دارندکه دولت آنان را به شکل سیستماتیک، به ویژه در بخش اشتغال، مسکن، و حقوق مدنی و سیاسی مورد تبعیض قرار می دهد.
در آوریل 2011، چند ماه بعد از بازداشت متهمین خلف آباد، دیده بان حقوق بشر استفاده از سلاح گرم توسط نیروهای امنیتی علیه تظاهرکنندگان در شهرهای سراسر استان خوزستان که باعث کشتار ده ها و زخمی شدن بسیاری دیگر شده بود را مستند ساخت. تاکنون هیچ یک از مقامات ایرانی در ارتباط با این کشتار مورد تحقیق قرار نگرفته است.
همان منبع مطلع به دیده بان حقوق بشر گفت که شعبه 2 دادگاه انقلاب شهراهواز، به ریاست قاضی سید محمد باقر موسوی، حکم اعدام این5 نفر را صادر کرده است. این منبع گفت که مقامات بعد از تایید احکام اعدام این افراد توسط دیوان عالی کشور وکلا و خانواده متهمین را از صدور این احکام مطلع ساختند، امااودقیقاًنمی دانست دادگاه بدوی حکم اعدام این افراد را کی صادر کرده بود.
دیده بان حقوق بشر نتوانسته است به نسخه دستور اعدام و یا دادنامه در این پرونده دست یابد، و همچنین نمی تواند صحت خبر تایید احکام اعدام توسط دیوان عالی را تایید کند. اما گروه های حقوق بشر ایرانی عرب گزارش می دهند که دادگاه انقلاب این پنج مرد را به اتهام عملیات تروریستی از جمله «محاربه» و«افساد فی الارض» محکوم کرده است که مجازات آن مرگ می باشد. بر اساس مواد 186 و 190-91 قانون مجازات اسلامی ایران، هر کسی که با تهدید اسلحه علیه دولت مسئول شناخته شود و یا به سازمانی که علیه دولت اقدام مسلحانه کند تعلق داشته باشد، ممکن است به عنوان محاربه مجرم شناخته شده و به مرگ محکوم گردد.
در 13 دسامبر2011، پرس تی وی، یک شبکه انگلیسی زبان دولتی، فیلم مستندی را پخش کرد که در آن راشدی، شعبانی، و یک مرد دیگر ایرانی عرب، طه حیدریان، که گفته می‏شود اخیرا اعدام شده است، نشان داده شد. در این مستند، راشدی و شعبانی ظاهرا اعتراف می کنند که عضو یک گروه تروریستی مسلح عرب به نام «المقاومه الشعبیه» (یا «جنبش مردمی») هستند که به سوی 4 کارمند دولتی تیراندازی کردند. در جریان این برنامه از چند تن از قربانیان این حمله نیز نام برده شد. در این برنامه ادعا شده بود که این گروه تروریستی مورد حمایت ایالات متحده امریکا و انگلستان و اعراب ایرانی خارج از کشور که جبهه ای تحت عنوان مدافعین حقوق بشر تشکیل داده اند قرار دارند.
مستند پرس تی وی هیچ گونه اطلاعات اضافی در رابطه با تاریخ حمله مورد ادعا و این که کسی در اثر این حمله مجروح شده است یا نه ارائه نداد. منبع مطلع به دیده بان حقوق بشر گفت که او هیچ اطلاعی در رابطه با تیراندازی تروریستی که طی یکی دو سال اخیر در خلف آباد صورت گرفته باشد ندارد. او همچنین اظهار داشت که اشخاصی که در این برنامه به عنوان قربانی این حمله تروریستی معرفی شده بودند در کمال سلامت به زدنگی خود ادامه می دهند.
گروه‏های حقوق بشر ایرانی عرب معتقدند که اعترافات راشدی و شعبانی تحت فشار و شکنجه طی بازجویی آنها در یکی از مکانهای محلی وزارت اطلاعات اخذ شده بود و آنها اتهامات عنوان شده علیه خود را در دادگاه تکذیب کرده اند. منبع آگاه به دیده بان حقوق بشر گفت که راشدی در اثر شکنجه از ناحیه لگن مجروح شده است. در ماه مه، خبرگزاری العربیه گزارش داد که ماموران وزارت اطلاعات شعبانی را با ریختن آب جوش مجبور به اعتراف به جرائمی کردند که وی مرتکب آن نشده است.
دیده بان حقوق بشر گفت که از ماه مه 2011 تاکنون، مقامات دست کم 11 مرد عرب تبار ایرانی و یک نوجوان 16 ساله را در زندان کارون به اتهام ارتباط با گروه‏های مسلح که به گفته آنان به نیروهای امنیتی حمله کرده بودند اعدام کرده اند. فعالان حقوق بشر قبلا به دیده بان گفته بودند که در این مدت نیز دست کم شش نفر دیگر که تحت بازداشت نیروهای امنیتی و اطلاعاتی در ارتباط با تظاهرات ضد دولتی که در سراسر استان خوزستان در ماه آوریل 2011 و 2012صورت گرفت به سر می بردند در اثر شکنجه کشته شدند.
دیده بان حقوق بشر موارد متعددی را مستند کرده است که در آن نیروهای امنیتی ایران از فشار های فیزیکی و روحی ​​از جمله شکنجه برای گرفتن اعترافات دروغین در پرونده های امنیتی استفاده کرده اند، و دادگاه های انقلابی نیز متهمان را بر اساس محاکماتی که در آن دادستان ها عمدتا، اگر نه در مجموع، بر اعترافات متهمین به عنوان مدرک جرم متکی بوده اند، بدون آن که هیچ نوع سند قانع کننده دیگری مبنی بر اثبات جرم علیه متهمین ارائه کنند، به اقدامات تروریستی محکوم کرده اند.
ویتسون در این مورد گفت: «محاکمه متهمان تروریسم در ایران تا زمانی که شواهد اصلی دولت اعترافات تلویزیونی متهمین و برگزاری دادگاه‏های محرمانه باشد فاقد هرگونه اعتبار است. صدور سریع حکم مجازات مرگ و آن هم بدون فراهم کردن کمترین تشریفات حقوقی در دادگاه، چیزی جز شک و تردید در مورد مشروعیت محاکمه دولت ایجاد نمی کند.»
دیده بان حقوق بشر قبلا نگرانی جدی خود را در مورد وضعیت راشدی، شعبانی و دیگر فعالان ایرانی عرب که توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی بازداشت شده بودند ابراز کرده است. با توجه به اعدام طه حیدریان و سه تن دیگر از مردان عرب در ماه ژوئن به اتهام نقش داشتن در قتل یک افسر پلیس، میزان نگرانی دیده بان حقوق بشر نسبت به سرنوشت این افراد به شدت افزایش یافته است. در 9 ژوئن، مقامات زندان کارون اهواز برادران طه، عباس، و عبدالرحمان حیدریان و همچنین یک نفر دیگر را به مکان نامعلومی منتقل کردند. حدود یک هفته پس از آن، مقامات به اعضای خانواده آنان اطلاع دادند که آنها اعدام شده اند.
چند روز پس از انتشار گزارش‏هایی در مورد اعدام این افراد، گروه‏های حقوق بشر ایرانی عرب ویدیویی را پخش کردند که ظاهراً متهمین مزبوز بعد از دستگیری توسط نیروهای امنیتی از دکتر احمد شهید، گزارشگر جدید منصوب شده سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر ایران، تقاضا می کنند که زندگی آنان را نجات دهد. دیده بان حقوق بشر نمی تواند مشروعیت این ویدیو را به طور مستقل تایید کند.
دیده بان حقوق بشر به دلیل ماهیت غیرقابل برگشت، بی رحمانه و غیرانسانی بودن مجازات اعدام تحت هر شرایطی با اجرای آن مخالف هست.
ویتسون در این زمینه گفت: «آنچه که ما امروز در استان خوزستان مشاهده می کنیم کشتار سازماندهی شده رسمی توسط دولت ایران است که هدف آن چیزی جز خفه کردن صداهای منتقدین نسبت به سیاست های مقامات در این منطقه نیست».

۱۳۹۱ تیر ۲۰, سه‌شنبه

صدور حکم اعدام براى گروه دیگری از فعالان عرب احوازی

 دبى – العربيه.نت فارسى

به اتهام محاربه با خدا و پيامبر و اقدام عليه امنيت ملى


در تماسى از سوى نزديکان 5 فعال عرب احوازی دیگر با "العربيه" روز يکشنبه 22-7-2012 اعلام شد که قوه قضائيه حکم اعدام اين 5 تن را صادر کرده است.

اين افراد که با اتهام هاى سياسى بازداشت شده اند، از سوى دادگاه جمهورى اسلامى ايران، متهم به "محاربه با خدا و رسولش" شده اند و به آنها اتهام اقدام عليه امنيت ملى زده شده است.

محمد على عمورى، هادى راشدى، هاشم شعبانى، جابر آلبوشوکه و مختار آلبوشوکه، پنج نفرى هستند که از ساکنان منطقه خلفيه واقع در شرق شهر احواز مى باشند. اين افراد محکوم به اعدام با طناب دار شده اند.

علاوه بر اين دو فعال عرب احوازی ديگر از ساکنان جنوب غرب ايران، حکم زندان گرفتند. به عبدالرحمن عساکره 20 سال حبس داده شد و اسماعيل عبيات نيز به 5 سال حبس محکوم گرديد.

لازم به ذکر است که در تاريخ 18 ماه گذشته ميلادى (ژوئن) 4 فعال عرب احوازی با همين اتهامها اعدام شدند که سه نفر از آنها برادر بوده اند.

بنا به اطلاع رسيده از نزديکان زندانيان عرب، محمد على عمورى در سال 2007 در پى تلاش دولت براى دستگيرى اش منطقه احواز را به سوى بصره ترک کرد. اما مسئولان عراقى او را بازداشت کرده و 4 سال در بصره به زندان انداختند. آنگاه عراقى ها او را تسليم مسئولان ايرانى کردند، حال آنکه او از دفتر سازمان ملل حق پناهندگى سياسى گرفته بود و قصد مهاجرت داشت.

عمورى از دانشگاه صنعتى اصفهان، دانشنامه مهندسى گرفته بود . وى چندين جشنواره فرهنگى را مديريت کرد تا فرهنگ و ادبيات قومى مردمش را مطرح کند. او سردبيرى نشريه دانشجويى "تراث" (ميراث) به زبان عربى را در اصفهان بر عهده داشت.

هاشم شعبانى نيز دبير زبان و ادبيات عرب بوده است. او دانشجوى علوم سياسى در سطح کارشناسى ارشد بوده و از شعراى معروف منطقه به شمار مى رفت. وى در مراسم شعر خوانى و فرهنگى بسيارى شرکت کرده است.

هادى راشدى ديگر فعال عرب احوازی مهندس شيمى و از جمله کارهايش برگزارى کلاسهاى رايگان براى دانش آموزان عربى بود که به دليل تفاوت زبانى دچار عقب ماندگى درسى مى شدند.

جابر آلبوشوکه و مختار آلبوشوکه دو برادرى هستند که يکى از آنها هنگام بازداشت، خدمت سربازى اش را انجام مى داد. هر دو برادر در مناسبت ها و فعاليت هاى اجتماعى فعال بوده اند.

سازمان عفو بين الملل پيش از اين نسبت به احتمال اعدام اين فعالين هشدار داده بود. اين سازمان شرايط بازجويى افراد مذکور را غير عادلانه خوانده است و مى گويد که آنها در مدتهايى طولانى تحت بازداشت بوده اند و نيروهاى امنيتى ايران از آنان به زور اعترافات دروغين گرفته اند.

در اعترافات تلويزيونى اين افراد آمده است که آنها با تشکل هاى سياسى موجود در خارج ارتباط دارند و مى خواهند در داخل کشور تشکيلاتى را به راه اندازند.

بسيارى از زندانيان سياسى در ايران مى گويند که اعترافات در شرايط اجبار و شکنجه از آنها گرفته مى شود و اصولا حرفهايشان از قبل به آنها ديکته شده است و آنها حتى مجبور به تمرين اعترافات شده اند تا اندکى از تنگناى آزار ماموران در امان باشند يا احکام سبک ترى بگيرند.

۱۳۹۱ تیر ۱۸, یکشنبه

ناکامی سنگین اسلام گرایان

لیبرال ها در انتخابات لیبی پیشتاز شدند

دبی – العربیه. نت فارسی

در حالی که گروه های اسلامگرای لیبی برای دستیابی به یک پیروزی بزرگ مانند دستاورد همفکرانشان در تونس ، مصر و مراکش امیدوار بودند ، شمارش اولیه آرا پیروزی نیروهای لیبرال را نشان می دهد.

به گزارش العربیه شمارش اولیه آرا در دو شهر طرابلس و بنغازی که بیشترین جمعیت را در بر دارند نشان می دهد نیروهای " پیمان ملی " به رهبری محمود جبریل از سایر احزاب اسلام گرا سبقت گرفتند.


نوری العبار رئیس کمیسیون انتخابات در یک کنفرانس مطبوعاتی مشارکت مردم را گسترده توصیف و اعلام کرد یک میلیون و ششصد هزار نفر در انتخابات شرکت کردند.


او تاکید کرد بر این اساس 60% مردم در انتخابات شرکت کردند.


این در حالی است که در برخی مناطق شرق لیبی هواداران فدرالیسم انتخابات را تحریم کردند.


روز گذشته هنگام اخذ رای در یکی از مناطق شرق لیبی افراد مسلح به یک شعبه رای گیری حمله کردند و تلاش کردند صندوق رای گیری را بربایند اما با مداخله سریع نیروهای نظامی و پلیس عملیات آنها خنثی شد و یکی از آنها کشته و دیگر افراد این گروه دستگیر شدند.

 

خبر از فعالین ملي آزربايجان جنوبي در شهر ساراب

219540-torture-1311978037-491-640x480

گایپ خبر:طبق آخرین اخبار واصله از شهرستان ساراب، بیش از 10 نفر از فعالین مدنی و حقوق ملی آزربايجان جنوبي توسط وزارت اطلاعات در این شهر بازداشت شده اند.
علاوه بر بازداشت آقایان سهند معالی و علی صمد پور در روز دوشنبه در ساراب که قبلا نیز اخبار آن در سایتهای ملی آزربایجان و سایر منابع حقوق بشری نیز منتشر شده بود، آقایان علی بشارت استاد و دبیر شیمی در دبیرستان های ساراب و از فعالین حقوق زبانی جامعه ی آزربایجان، دکتر سید جمال موسوی نژاد از فعالین مدنی شهر و فارغ تحصیل رشته دامپزشکی از دانشگاه تبریز به همراه چند تن دیگر در ساراب از طرف مامورین اداره ی اطلاعات تبریز (احتمالا به دلیل لهجه ی تبریزی مامورین) بازداشت و پس از 1 روز نگهداری در اداره ی اطلاعات ساراب، به اداره ی اطلاعات تبریز منتقل شدند.



دستگیری فعالین ملي آزربايجان جنوبي با تفتیش منازل و تحقیر و توهین به خانواده های محترم ایشان و همراه با ضرب و شتم بوده است.بنا به درخواست خانواده ی بازداشت شدگان دیگری که آنها هم در این روز دستگیر شده اند، فعلا اسامی آنها محفوظ مانده و در صورت رضایت و صلاحدید خانواده هایشان، اسامی آنها نیز منتشر خواهد شد.



آخرین خبر از وضعیت فعال ملی، سهند معالی بنا به اظهارات نزدیکان آقای سهند معالی، ایشان دیروز موفق به تماس تلفنی 20 ثانیه ای با خانواده ی خود شده و از وضعیت نسبتا خوب خود و انتقالش به اداره ی اطلاعات تبریز خبر داده است. همچنین مامورین وزارت اطلاعات طی تماسی تلفنی ضمن تهدید، از خانواده ی آقای معالی خواسته اند که لب تاپ منتسب به ایشان را تحویل اداره ی اطلاعات ساراب دهد. حال اینکه به گفته ی خانواده ی آقای معالی، سهند هیچ لب تاپی ندارد و همه ی اینها برای این است که وزارت اطلاعات موفق نشده سندی باب میل خود بر علیه آقای معالی ردیف کند.



هنوز از علل دستگیری این فعالین مدنی و محل نگه داری آنها معلوماتی در دست نیست و به محض اطلاع، آخرین خبر از وضعیت بازداشت شدگان، در اطلاع عموم قرار خواهد گرفت

ایران به اتهام دست داشتن در انفجارهای بیروت ۸۱۳ میلیون دلار محکوم شد

Persian teror
گایپ خبر:
دادگاهی در آمریکا جمهوری اسلامی ایران را به اتهام دست داشتن در انفجارهای بیروت در سال ۱۹۸۳، به پرداخت ۸۱۳ میلیون دلار غرامت به بازماندگان محکوم کرد. مجموع غرامت ایران بابت این پرونده نزدیک به ۹ میلیارد
دلار شد

دادگاهی در ایالات متحده‌ی آمریکا با صدور حکمی جمهوری اسلامی ایران را به پرداخت بیش از ۸۱۳ میلیون دلار غرامت به خانواده‌های سربازان آمریکایی محکوم کرد که در سال ۱۹۸۳ در انفجار پایگاه نظامی این کشور در لبنان کشته شدند.


در اکتبر آن سال و همزمان با جنگ‌های داخلی لبنان، یک حمله‌کننده‌ی انتحاری با کامیون حامل مواد منفجره به مقر تفنگداران دریایی ارتش ایالات متحده‌ی آمریکا در بیروت حمله کرده و ۲۴۱ نظامی آمریکایی را کشت. در حمله‌ای مشابه در همان روز ۵۸ چترباز فرانسوی در پایگاه نیروهای این کشور در بیروت قربانی شدند.


سازمان بنیادگرای شیعی "جهاد اسلامی" مسئولیت این عملیات را برعهده گرفت. با این‌حال جمهوری اسلامی نیز به دست‌داشتن در حملات متهم شد. اتهامی که از سوی ایران همواره رد شده است. جمهوری اسلامی همواره تاکید کرده که از سازمان "جهاد اسلامی" تنها "حمایت معنوی" می‌کند.


غرامتی نزدیک به ۹ میلیارد دلار


خبرگزاری فرانسه روز جمعه (۶ ژوئیه/ ۱۶ تیر) به نقل از رویس لیمبرت، قاضی دادگاه فدرال واشنگتن، نوشت: «جمهوری اسلامی ایران برای حمایت خود از تروریسم در جهان، بهای گزافی پرداخت می‌کند». حکم این قاضی سه‌شنبه گذشته صادر شده است.


ایران باید به بازماندگان قربانیان انفجار بیروت غرامت بپردازد


طبق حکم دادگاهی در آمریکا، ایران باید بیش از ۲ میلیارد دلار به بازماندگان قربانیان انفجار سال ۱۹۸۳ در بیروت بپردازد. شاکیان امیدوارند این غرامت را از محل دارایی‌های مسدود شده ایران دریافت ‌کنند.


دادگاه فدرال که مسئولیت رسیدگی به پرونده‌ی کشته شدن سربازان آمریکایی در انفجارهای بیروت را برعهده دارد، پیش از این نیز جمهوری اسلامی ایران را در چند نوبت به پرداخت غرامت محکوم کرده بود. با صدور حکم تازه، مجموع غرامتی که جمهوری اسلامی ایران باید پرداخت کند به بیش از ۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار رسید.


خبرگزاری آسوشیتدپرس پیش از این به نقل از وکلای ۲ تن از مصدومان این حملات تروریستی که پرونده را پیگیری می‌کنند، گزارش داد که احتمال می‌رود مبالغ غرامت از حساب‌های بلوکه شده ایران در آمریکا قابل برداشت باشد.


در سال ۲۰۰۷، بنا به قانونی که اجازه داد از یک دولت خارجی به دادگاه‌های آمریکا شکایت برده شود، قاضی رویس لمبرت دستور داد که ایران ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون دلار به خانواده‌های قربانیان حمله‌ی بیروت پرداخت کند. این قاضی در آن زمان گفت این رقم احتمالا بالاترین جریمه‌ای است که یک دادگاه آمریکایی کشوری خارجی را ملزم به پرداختش می‌کند.


قاضی لیمبرت به خبرگزاری فرانسه گفته است که رسیدگی به همه‌ی پرونده‌های مربوط به این حمله به پایان نرسیده است و روند رسیدگی و تعیین غرامت‌ها همچنان ادامه خواهد داشت.


این قاضی همچنین تاکید کرد: «هیچ غرامتی نمی‌تواند جبران‌کننده‌ی جان انسان‌هایی باشد که قربانی این حملات تروریستی شدند و بر اثر این اقدام غیرانسانی جمهوری اسلامی از بین رفتند.»


پیش از این حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان، از کمک‌های جمهوری اسلامی ایران در بازسازی لبنان تقدیر و تشکر کرده بودdw.de


دادستانی فرانکفورت: معاون کنسولگری ایران متهم به آزار جنسی کودکان

33 3 25
گایپ خبر:در پی درگیری میان یک زن و یکی از کارکنان سرکنسولگری ایران در فرانکفورت و برخورد پلیس با دیپلمات ایرانی، سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
جمهوری اسلامی احضار شد.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، حسن قشقاوی معاون کنسولی وزارت امور خارجه به سفیر آلمان درباره "رفتار خشن، ناشایست و خارج از عرف دیپلماتیک" پلیس فرانکفورت با کارمند سرکنسولگری ایران شکایت کرد.

بر اساس این گزارش، درگیری یک زن آفریقایی تبار با یکی از کارکنان سرکنسولگری جمهوری اسلامی در فرانکفورت به برخورد پلیس با مامور دولت ایران منتهی شده است.
دوریس مولر-شو، سخنگوی دادستانی فرانکفورت در این باره به بیبیسی فارسی گفت: "ما پیگیر شکایت خانمی از سنگال هستیم که می‌گوید ۱۰ روز پیش دختر ۱۰ ساله‌اش در یک پارک بازی در جلو خانه‌اش بازی می‌کرده که مردی به او نزدیک شده و به او دست زده و موهایش را لمس کرده و او احساس کرده که آن مرد می‌خواسته او را ببوسد."
به گفته خانم مولر-شو "یک هفته بعد این خانم با بچه هایش در خیابان دوباره این فرد را می بینند و به پلیس اطلاع می دهند و او بلافاصله دستگیر می شود. این مرد ۴۵ ساله و معاون سرکنسولگری ایران در فرانکفورت است. ما اکنون در حال تحقیق از وی به اتهام آزار جنسی کودکان هستیم."
به گزارش ایرنا، اداره کل اطلاعات و اخبار وزارت امور خارجه ایران این حادثه را "سناریوی از پیش تعیین شده" عنوان کرده و نوشته دیپلمات ایرانی که از محل کار راهی خانه خود بوده، "به بهانه واهی" مورد هجوم یک زن آفریقایی تبار قرار گرفته است.
ایرنا به نقل از آقای قشقاوی نوشته است "فشار و عملیات روانی" علیه دیپلمات های ایرانی یکی حلقه های توطئه علیه جمهوری اسلامی است.
آقای قشقاوی در ادامه گفت: "منافقین با همكاری سازمان های اطلاعاتی و امنیتی غربی و صهیونیستی به منظور بدنام كردن دیپلمات های كشورمان و نهایتا خدشه دار كردن چهره جمهوری اسلامی ایران به اشكال مختلف و سوژه سازی های متنوع، دسیسه هایی را طراحی كرده اند."
چندی پیش یک دیپلمات ایرانی در برزیل به دست اندازی به دختران نوجوان در یک استخر عمومی متهم شد که به فراخوانی او به تهران و اخراجش از وزارت امور خارجه منجر شد.
ایران در ابتدا با تکذیب اتهام این دیپلمات، این حادثه را ناشی از اختلاف فرهنگی عنوان کرده بود

۱۳۹۱ تیر ۱۷, شنبه

با احتمال طرح بند 7 سازمان ملل متحد

کنفرانس دوستان سوریه بدون حضور روسیه، چین و ایران در پاریس برگزار می شود

دبی-العربیه.نت فارسی

سومین اجلاس کشورهای غربی و عربی، روز جمعه 7-6-2012 برای بررسی راه‌‌های کمک به مردم سوريه در پاريس برگزار می‌شود.

به گزارش العربیه به نقل از وزارت خارجه فرانسه ، این کنفرانس که به کنفرانس دوستان سوریه موسوم است، بدون حضور چین، روسیه و ايران برگزار می گردد.


بر اساس این گزارش وزیر خارجه فرانسه اعلام کرده است که 100 کشور از دوستان سوریه و اغلب نماینده گان احزاب و گروههای مخالف دولت سوریه نيز دراین نشست شرکت می کنند.


در این نشست قرار است برکناری بشار اسد و تسلیم قدرت به مخالفان نیز بررسی شود. همين امر موجب شده است كه ايران و روسيه و چین از حضور و مشارکت خودداری کنند.


وزیر خارجه فرانسه در این زمینه با اشاره به کارشکنی روسیه و چین درچارچوب شورای امنیت گفت: " ما در نشست ژنو به توافق رسیدیم که یک حکومت انتقالی بدون اسد تشکیل شود تا اداره امور کشور را به طور موقت تا برگزاری انتخابات به عهده گیرد ".


وزير خارجه فرانسه همچنین افزود:" دراين نشست گام‌های عملی و مشخص برای کمک به مردم سوريه و حمایت از مخالفان بشار اسد ونیز کمک به آنها در زمینه تکنولوژی ارتباطات برداشته شود".


در همین حال هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا با استقبال از برگزاری این اجلاس گفت:"در این نشست تلاش خواهیم کرد که فشارهای بیشتری برای برکناری بشار اسد وارد کنیم".


وی افزود:" اگر روسیه و چین در این زمینه ما را همراهی نکنند ما مجبور خواهیم شد که با استفاده از بند 7 سازمان ملل و شورای امنیت یعنی گزینه نظامی وارد عمل شویم".

 

به رغم ضربه سنگین بر رژیم دمشق77 نفر کشته شدند

جدا شدن "طلاس" يكى از فرماندهان گارد جمهوری و 10 ژنرال دیگر از ارتش اسد

 

ژنرال مناف طلاس و بشار اسد

دبی –العربیه .نت فارسی

همزمان با اعلام جدايى دست كم 10 ژنرال و 100 سرهنگ از ارتش رژيم دمشق و پيوستن آنان به صفوف معترضان موجود در خاك تركيه، از زبان داود اوغلو وزير خارجه تركيه در كنفرانس دوستان سوريه در پاريس، روز جمعه 6-7-2012، خبر جداشدن ژنرال مناف طلاس ضربه اى ديگر به رژيم اسد وارد كرد.

سرلشکر مناف طلاس فرزند مصطفی طلاس وزیر دفاع سابق رژیم سوریه و فرمانده لشکر 105 گارد ریاست جمهوری ويژه حفاظت از بشاراسد به کشور ترکیه پناه برد و از آنجا راهی فرانسه شد.


مخالفان سوریه می گویند جدا شدن این ژنرال که به عنوان یکی از افراد بسیار نزدیک به بشار اسد و خانواده او به شمار می رود ضربه بزرگی است که به پیکر نظام اسد وارد شده است.


اهمیت جدا شدن این ژنرال به گفته مخالفان اسد، تنها در موقعیت و رتبه نظامی او نیست، بلکه در اسراری است که طی چندین سال حضورش در محافل بسیار نزدیک و وفادار به اسد از آنها مطلع شده است.


مقامات رژیم سوریه همیشه ادعا می کردند که اين رژیم منسجم و یکپارچه است ودلیل این انسجام را عدم جدایی ارتشیان بلند پایه مى دانستند. اما فرار 9 خلبان و تعداد زیادی از افسران عاليرتبه ارتش و پیوستن بسيارى از آنان به ارتش آزاد سوریه واقعیت های دیگری را نشان داد. اين امر به ویژه پس از فرار ژنرال مناف طلاس که یکی از مهمترین و نزدیکترین عضو دایره امنیتی نظام است، پررنگ تر شد.


از سوی دیگر سایت دولتی سوریه "سيريا ستپس" با انتشار بیانيه دولت در اين زمينه، ضمن اعتراف رسمی به جدا شدن ژنرال طلاس، تلاش کرد که از اهمیت آن بکاهد.


در بیانیه دولت سوریه آمده است: ژنرال مذکور هیچگونه اطلاعات نظامی به همراه خود ندارد و رژیم سوریه قبل از فرار وی از ارتباط او با خارج از کشور اطلاع کامل داشته ، اما نخواسته است که مانع خروج وی شود.


کارشناسان می گویند ادعای دولت سوریه مبنی بر اطلاع آنها از فرار طلاس نه قابل فهم است و نه مورد قبول، چون مسئولان امنیتی سوریه امکان ندارد که قبول کنند ژنرالی با چنین رتبه اى به ترکیه بزرگترین دشمن سیاسی رژیم اسد و نزدیگترین پایگاه ارتش آزاد سوریه پناه ببرد.


مصطفی طلاس پدر مناف طلاس نيز پيش از اين، به بهانه معالجه به فرانسه پناه برد و اکنون همراه دخترش در این کشور به سر می برد.


فرار طلاس می تواند فرار ژنرال های نزدیک به بشار اسد دیگری را به دنبال داشته باشد.


در همين حال كميته هاى هماهنگى انقلاب سوریه اعلام کردند 77 نفر در عمیات نیروهای دولتی علیه مخالفان در روز جمعه 6-7-2012 جان خود را از دست دادند.

 

۱۳۹۱ تیر ۱۱, یکشنبه

کشتاروحشیانه رزمندگان ملت عرب الحواز توسط رژیم اشغالگر فارس را بشدت محکوم می کنیم.

 روزی نیست که خبر اعدام و شکنجه از الحواز، بلوچستان ، آزربایجان و دیگر ملل تحت ستم  شنیده نشود.
010720126395a
در هفته های اخیر شاهد اعدامهای درازربایجان غربی  ارومیه ، الحواز  و دیگر مناطق اشغالی بودیم. رژیم درمانده فارس برای سرکوب مبارزات ملل تحت اشغال به فجیع ترین جنایات تاریخی متوسل می شود. با گذشت هر روز سرنگونی رزیم اشغالگر و آزادی ملل تحت ستم قطعی ترشده و رژیم  نژادپرست فارس برای حفظ استیلای خود و چپاول هر چه بیشتر ملل با اعدامهای دسته جمعی و ایجاد  جو رعب و وحشت سعی دارد در بمارزات ملل  خلل ایجاد کند.
 بدنبال تحریم های اقتصادی ، فشارهای بین المللی  ، تورم سرسام آور وبه تبع آن شدت گرفتن  اعتراضات ملل وگسترش مقاومت ملی بر علیه اشغالگران فارس، رژیم نیز با اتهامات خود ساخته به اعدامها شدت بخشیده  تا شاید با زهر چشم گرفتن از مبارزین ملل تحت ستم چند صباحی بر اشغال ننگین  خود و چپاول دارایی های این ملل ادامه  دهد.
در کنار کشتاردسته جمعی فعالان ملل تحت اشغال   شاهد وحشتناکترین جنایات رژیم در هفته گذشته بودیم. سه برادر، سه جوان پاک صرفا به خاطر عرب بودن و  طلب حقوق ملی مدنی  ملت عرب الحواز  در سالروز چهارشنبه سیاه الحواز  توسط ایادی  رژیم اعدام شدند. جرمشان جی بود؟  جرمشان عرب بودنشان بود.جرمشان این بود که فارس نبودند. جرمشان این بود  که خواهان هویت خود بودند.جرمشان این بود که به اشغالگران سر فرود نیاوردند.
در هفته گذشته حکم اعدام 85 نفر در اردبیل صادر شده است. با اینکه رژیم علت این اعدامها را مواد مخدر  یا دیگر موارد قاچاق اعلام کرده ولی اخبار حاصله  حاکی از سیاسی  بودن اکثر محکومین  به اعدام میباشد.
همرزمان گرامی
حزب استقلال آزربایجان جنوبی  با رد هر نوع احکام صادره از طرف اشغالگران فارس ، خصوصا اعدامهای اخیر در الحواز و دیگر مناطق تحت اشغال فارس را بشدت محکوم کرده و با نثاربهترین درود ها بر روان پاک شهدا راه رهایبخش ملل ، با بازماندگان شهدا  اعلام همدردی کرده  تاکید می کند که تنها راه رهای از این ستم،  استقلال مطلق مللی تمامی ملل تحت اشغال رژیم فارس  است و بس. 
پردوام تر باد مبارزات رهای بخش  ملل تحت ستم
هر چه گسترده تر باد اتحاد ملل تحت ستم بر علیه رژیم اشغالگر فارس.
حزب استقلال آزربایجان جنوبی  شاخه هلند
1 جولای 2012 (لاهه)



01072012644s

01072012648d